Sexy blue gadis bawah umor sexy com sex dating in ridge montana

Aku pun menghadapi masalah yang sama, terpaksa mencari rumah sewa diluar kampus.

Dipendekkan cerita akhirnya dapatlah aku menyewa sebuah bilik di kawasan perumahan di seksyen 17, Tuan punya rumah adalah seorang janda yang kematian suaminya, dan tinggal bersama dengan dua orang anak perempuannya.

Critttt...critttt aku pancutkan air mani aku dlm lubang burit budak nie,,,,aku x ksh sbb aku tahu xkan mengandung punya...aku biar bg aku dikemut Ila bila dah puas memancut baru aku kuarkan batang aku..tgk bawah lantai umah dah basah dengan air Ila,darah n air mani aku....

Ila aku tgk dah lembik aku kerjakan...akupun dukung die dlm bilik air n mandikan die masa aku mandikan die Ila ckp pada aku yang die rasa betul2 sedap malam nie n mintak nak wat lagi lain kali....sebelum balik Ila sekali lagi kulum kote aku sampai aku tepancut dalam mulut die....nikmat betullllltu la pengalaman aku dengan Ila..nie pun aku masih behubung dengan die n bukan die saja coz sekarang aku dah ada 3 aweks boleh dikategorikan sebagai budak sbb sumenye umo dlm 10, 11 n 9 tahun....aku tls nie pun baru je pas aku kongkek anak jiran aku yang darjah 4...seeedappppp glerrrr....

Hai sume...firsly aku nak introduce about myself..ni baru 24 tahun n skrg keje kat sebuah firma kewangan di ibu negara sebagai eksekutif sumber manusia...nasib aku agak baik la walaupun keputusan pengajian aku di universiti x berapa cemelang mcm org lain tapi aku ttp dapat keje kat ctu..aku xde la besar sangat cukup la nak tampung kehidupan bandar di KL ni..lagipun aku slalu wat part time jual burger malam kat tepi jalan dekat dengan umah flat yang aku duduk.

Ok la geng meleret panjang sangat plak nati korg bosan...sebenarnya aku nak cerita yang aku ni suka pada budak pompuan yang bawah umur ni coz aku mmg suka yang jenis badan kecik2 ni..pelik kan aku nie????

terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka...kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni..satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah..org dah besar silap hari bln mengandung kan naya...if budak bleh la nak pancut dalam kan...satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku.aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni.ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim..x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan..pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die..dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die..la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie""xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"" Beli la bang....pleaseeeeeee"bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang..la dah la mmg aku suka dengan budak kan..perhati muka budak tu.hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die..mmg dah mula naik geram..aku xnak gelojoh..nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit.aku dlm hati..budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku..bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie..pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5..sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual..ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan..punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni..mula main peranan..cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku...." tp mcm mana Ila nak pg umah abg?

bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul..pun bawak la Ila pg umah aku...

sexy blue gadis bawah umor sexy com-17sexy blue gadis bawah umor sexy com-34sexy blue gadis bawah umor sexy com-16sexy blue gadis bawah umor sexy com-31

Yaya masuk tanpa dijemput dan duduk di birai katilku dengan mukanya yang masih masam.Aku yakin yang yaya ada masalah dan perlukan pertolongan, dari mukanya dapat aku rasakan yang Yaya susah nak ceritakan masalahnya. Aku tanya yaya 'yaya sayangkan dia' yaya tunduk kan mukanya dan berkata ' yaya sayang sangat dengan Lan' rupanya boyfriend yaya namanya Lan, aku mula jual minyak, 'kalau yaya sayangkan Lan, yaya mestilah beri apa yang Lan nak' Yaya paling ke arah aku dengan matanya yang terbuka luas ' kan Yaya dah kata yaya tak tahu macam mana nak layan Lan' .Tapi akhirnya setelah aku berjaya menyakinkan dia yang aku boleh tolong dia pun setuju untuk cerita. Aku menambah lagi, 'kalau yaya nak tahu, abang boleh ajarkan yaya bagaimana caranya nak layan apa yang Lan nak dari yaya' Yaya semakin ingin tahu dan bertanya ' apa yang abang nak ajarkan' aku dengan selamba menjawab 'abang akan ajarkan bagaimana nak kiss dan ringan-ringan' lepas tu yaya tunduk sambil menutup mukanya dengan kedua belah tanganya dan berkata,' tak nak lah bang..Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..Hehe...la budak kan msti cipap berbau...sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan......sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt..takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi"....

Leave a Reply